laatste feitjes

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Webhosting storing (opgelost)

Door een storing in het datacentrum is voor een gedeelte van de oud E-Tailors klanten de website / webshop niet of verminderd bereikbaar.

In het datacentrum wordt door de Engineers hard gewerkt aan een oplossing. Wij houden u via dit nieuwsbericht zo goed mogelijk op de hoogte over het verloop.

Onze excuses voor het ongemak.

Update 10:25

Vanuit het datacenter hebben wij vernomen dat het nog ongeveer een half uur gaat duren voordat de eerste servers online komen.

Vanmorgen rond 8:15 heeft zich een behoorlijk grote storing voorgedaan. Wanneer er meer duidelijk is over de aard van de storing zullen we u in dit bericht verder informeren.

Update 11:45

Sinds een half uur worden alle servers in het datacentrum weer langzaam aan opgestart. Het kan nog enige tijd duren voor de server van de getroffen klanten ook wordt opgestart. Een exact tijdstip is vooralsnog niet te noemen, maar bij ontwikkelingen zullen we dit hier melden.

Update 13:45

Na een uitzonderlijk lange downtime deze ochtend en een deel van de middag kunnen we u mededelen dat de servers weer online zijn. Alle diensten zijn weer bereikbaar.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?