App maken

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

App maken

PM Internet Solutions maakt betrouwbare internet oplossingen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een eenvoudige website of webshop, intranet, extranet of een complexe webapplicatie op maat, wij hebben de kennis en ervaring in huis om het maken, te onderhouden en te hosten. Wij hebben ervaren dat de kracht van een goed internet concept zit in een goede combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, lay-out en techniek. PM Internet Solutions heeft mensen met al deze expertises in huis. Door de perfecte samenwerking tussen deze experts komen al deze aspecten samen in één product. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een app maken die er behalve gelikt uitziet, ook nog eens super gebruiksvriendelijk is en technisch werkt als een klokje.

App laten maken

Wilt u uw online service uitbreiden en een app laten maken? Of heeft u een briljant idee voor een app maar bent u zelf niet in staat dit te maken? Bij ons kunt u uw app laten maken precies zoals u dat wilt. Als verlengde van uw website of als product op zich. Met een app bent u voor meer mensen op meer verschillende momenten bereikbaar. Wij zijn in staat om een app te maken die aan al uw wensen voldoet en daadwerkelijk het verschil maakt tussen u en uw concurrentie. Door onze jarenlange ervaring met diverse programmeertalen en systemen is niets ons te gek. Bovendien hebben we designers in huis die ervoor zorgen dat uw app niet alleen de meest gebruiksvriendelijke is, maar ook de mooiste. Ons motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en waar geen weg is, is een omweg.

Mobiele site

Behalve aparte applicaties (apps) kunt u ook enkel een mobiele site laten maken. Dit kan interessant zijn om bijvoorbeeld uw tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Wij kunnen mobiele sites en apps maken, bedenken, ontwikkelen en onderhouden voor Android (Google), IOS (Apple), of Windows Phone. Bij voorkeur bouwen we applicaties cross platform, dit beheerst de onderhouds- en exploitatiekosten.

Service

Als apps maken en internet oplossingen niet tot uw specialiteiten horen, kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend informerend gesprek voor de mogelijkheden voor uw business. Wij denken graag met u mee over oplossingen waar u echt iets aan heeft zodat u het programmeerwerk aan ons over kunt laten en u uw handen én hoofd vrij heeft voor uw eigen business. Wij bieden een volledige service die niet ophoudt bij het maken van een app. Wij zorgen er ook voor dat deze app altijd perfect werkt, onderhouden wordt en aan alle eisen voldoet en blijft voldoen.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?