e-Commerce Solutions

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Ecommerce Solutions

Technische implementatie

Het is belangrijk dat de technische implementatie van uw webshop professioneel gebeurt. Uw webshop is namelijk uw virtuele winkel, het hart van uw zaak. Als dit niet prima functioneert kan dit zorgen voor omzetverlies. We hebben ervaring met meerdere webshoppakketten zoals Zen-card, Virtuemarkt, Oscommerce, Prestashop. Onze sterke voorkeur gaat echter uit naar Magento. Meer hierover kunt u lezen op onze Magento-pagina.

Betalingsmethodes

Het is belangrijk de juiste betaalmethode voor uw webshops te hanteren. Wij hebben ruime ervaring met de implementatie van diverse PSP's zoals Buckaroo, Online betaalplatform, Multisafepay, Ogone, Adyen. 

Verzendmethodes

Snelle betrouwbare verzendmethoden zijn belangrijk voor uw webshop omdat de kwaliteit van verzenden een grote invloed heeft op de klanttevredenheid. Wij kunnen u adviseren over de diverse mogelijkheden en op basis van onze ervaring de juiste IT-koppeling adviseren voor een directe verbinding tussen uw webshop en vervoerder of fullfilment partner.

Beveiliging

Het is belangrijk dat uw website correct beveiligd is. Er worden namelijk veel persoonlijke gegevens opgeslagen in uw webshopplatform die absoluut niet ten prooi mogen vallen voor hackers en andere kwaadwillenden. Als webshopeigenaar bent u verantwoordelijk voor het beveiligd houden van deze data. Het is dus belangrijk dat uw shop optimaal is beveiligd. Hierbij komen zaken aan bod zoals SSL-certificaten en security audits.

Nieuwe webshop

Een goede, nieuwe webshop openen, gaat niet over één nacht ijs. Het begint natuurlijk bij uw idee. En als u met ons de samenwerking aangaat, beginnen wij met het samen met u in kaart brengen van uw exacte wensen en uw doel. Dan maken wij samen met u een gedegen plan van aanpak. U moet het namelijk echt zien als het openen van een winkel. Dat gaat niet van de een op de andere dag. Wij willen eerst alles nauwkeurig in kaart brengen, zodat er geen zaken vergeten worden en we samen de webshop ontwikkelen die bij u past en waarmee u uw zakelijke doel gaat bereiken.

Het uitwerken van het design en usability

Het juiste design en een perfecte usability is erg belangrijk voor uw webshop. Dit gaat verder dan het kiezen van een logo of de kleuren. Alles draait om de gebruiksvriendelijkheid. De bezoeker moet namelijk snel kunnen vinden wat hij of zij zoekt, anders wordt er bij de concurrent verder gewinkeld. Afhankelijk van de doelgroep komen we tot het juiste design dat prachtig oogt en de hoogste mate van usability heeft zodat uw klanten niet ‘weglopen’ voordat ze hebben afgerekend.

Webhosting

Uw webshop moet altijd online en goed bereikbaar zijn. Daarom is goede webhosting onmisbaar voor een succesvolle webshop. Geen bereikbaarheid is namelijk geen orders en dus ook geen omzet. Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat uw online webshop goed en snel bereikbaar is. We kunnen hiervoor kleinschalige maar ook grote geclusterde e-commerce oplossingen aanbieden in ons data-centrum. Meer informatie over hosting en servers kunt u vinden op onze Network Solutions-pagina.

SEO/ SEA

Het is belangrijk dat uw webshop goed te vinden is via zoekmachines zoals Google. Wij hebben de kennis om ervoor te zorgen dat uw webshop of website goed vindbaar is voor uw doelgroep. Ook kunnen we u helpen met het op de juiste manier online adverteren zodat u het hoogste rendement haalt uit uw advertentie.

Overige e-commerce solutions

Wij zijn ook uw partner als het gaat om diverse koppelingen. Dit zijn systemen of softwarepakketten die aan uw webshop worden gekoppeld. Ook met de implementatie van betaalmethodes en verzendmethodes helpen we u graag en wij adviseren en helpen bij het aanvragen van bekende keurmerken (zoals Thuiswinkelwaarborg en Q-shops) voor uw webshop. Zo kunnen wij uw shop helemaal compleet maken.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?