App Ontwikkelen voor Smartphone of Tablet

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

mobile solutions

smartphone / tablet oplossingen

Iedereen wordt steeds mobieler en gebruikt steeds vaker smartphones, tablets en smart watches in plaats van een ‘vaste’ pc thuis of op het werk. De afdeling Mobile Solutions van PM Internet Solutions richt zich puur op mobiele oplossingen en is daarmee een vooraanstaande app ontwikkelaar in Limburg. Wij ontwikkelen alle soorten apps voor alle soorten besturingssystemen en apparaten. Maar ook als u zoek bent naar een app ontwikkelaar in Eindhoven of omgeving, of een app ontwikkelaar in Brabant in het algemeen, bent u bij PM Internet Solutions in goede handen.

App ontwikkelen

Mobiele applicaties, oftewel apps, worden steeds belangrijker. Het gebruiksgemak van een app op smartphones of tablets is vele malen groter dan een reguliere website. Het geeft uw bezoekers en klanten een extra stuk service en commitment.

Bij apps denkt u wellicht enkel aan apps voor uw telefoon of tablet, maar er zijn meer soorten apps beschikbaar. Met de opkomst van smart tv en smartwatches is het voor bepaalde bedrijven ook belangrijk om daaraan te denken als het gaat om het ontwikkelen van apps.

Een app voor smartwatches bijvoorbeeld moet aan heel andere eisen voldoen dan een app voor een smartphone of tablet.

Wij kunnen uw app ontwikkelen, bedenken en onderhouden. Of het nu is voor Android (Google), IOS (Apple), of Windows Phone: wij bouwen applicaties bij voorkeur cross platform, dit beheerst de onderhouds- en exploitatiekosten.

Mobiele website

Het is belangrijk dat uw reguliere website ‘responsive’ is, dat wil zeggen dat deze goed te bekijken is op alle mobiele apparaten en het formaat van het beeld automatisch aanpast aan het apparaat waarop de site geopend wordt. Het responsieve of schaalbaar maken van uw bestaande website is voor ons redelijk eenvoudig te realiseren.

U kunt er ook eens aan denken om een aparte mobiele site te laten bouwen om uw actie (tijdelijk) speciaal onder de aandacht te brengen. Op deze manier kan de bezoeker niet meer om uw dienst of product heen.

App ontwikkelaar

Misschien heeft u zelf wel briljante ideeën voor een app maar niet de kennis of de mogelijkheden deze daadwerkelijk te ontwikkelen. Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. Wij adviseren u graag met onze kennis en ervaring van en met mobiele applicaties over de mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we samen aan tafel kunnen gaan zitten om tot een mooie samenwerking te komen.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?