Web Solutions

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Betrouwbare

web solutions

betrouwbare internet oplossingen

Bij PM Internet Solutions bent u aan het juiste adres voor betrouwbare internet oplossingen oftewel web solutions.
Of het nu gaat om een eenvoudige website, een uitgebreid intranet, extranet, webwinkel of een complexe webapplicatie op maat, wij hebben de kennis en ervaring in huis en zijn graag uw partner op het gebied van alle soorten web solutions.

Onze kracht

Wij geloven dat de kracht van een goed en succesvol internet concept zit in een perfecte combinatie van gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid, lay-out en techniek. Een website kan er namelijk wel alleen heel prachtig uitzien, maar als de bezoekers niet makkelijk genoeg aan de informatie komt of bij het product of dienst dat u wilt verkopen, heeft u niets aan enkel een mooie lay-out. Bij PM Internet Solutions hebben we de mensen met al deze expertises in huis en zij werken samen in één team om ervoor te zorgen dat u die perfecte website krijgt én houdt. Want ook voor het onderhoud, hosting en eventuele uitbreidingen kunt u bij ons terecht. Wij willen u volledig ontzorgen als het gaat om uw internet oplossingen. Zodat u zich kunt focussen op uw business.

Systemen

Door jarenlange ervaring met diverse programmeertalen en systemen is niets ons te gek. Ons motto is dan ook: waar een wil is, is een weg en waar geen weg is, is een omweg. Wij zijn specialist op het gebied van de systemen TYPO3, Magento, Wordpress & Laravel. Deze systemen kennen inmiddels geen enkel geheim meer voor ons. PM Internet Solutions is gevestigd in Weert en is daarmee uw partner en specialist op het gebied van TYPO3 en Magento in Limburg, Noord-Brabant en Belgisch Limburg.

Technische implementatie webshop

Het is belangrijk dat de technische implementatie van uw webshop professioneel gebeurt. Uw webshop is namelijk uw virtuele winkel en het hart van uw zaak. Als dit niet goed functioneert loopt u omzet mis. Wij hebben ervaring met meerdere webshop pakketten zoals Zen-card, Virtuemarkt, Oscommerce, Prestashop. Onze sterke voorkeur gaat om tal van redenen echter uit naar Magento. Meer hierover kunt u lezen op onze Magento-pagina op deze website.

Beveiliging

Het is belangrijk dat uw website correct beveiligd is. Er worden namelijk veel persoonlijke gegevens van uw klanten opgeslagen in uw webshopplatform die vertrouwelijk moeten blijven en waar hackers geen grip op moeten krijgen. Als webshopeigenaar bent u verantwoordelijk voor het beveiligen van deze data. Wij helpen u graag met zaken zoals SSL-certificaten en security audits. Dat is wel zo’n veilig gevoel voor u en uw klanten.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?