Kassa Software

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Kassa software

In uw webshop heeft u natuurlijk de nodige kassa software nodig. PM Internet Solutions kan u helpen met het vinden en implementeren van de juiste kassa software voor uw webshop. In een systeem als Magento zit bijvoorbeeld een standaard kassa koppeling. Deze kassa software is eenvoudig te beheren en het pakket beschikt over uitgebreide mogelijkheden. Het heeft vele voordelen zoals het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het bijhouden van voorraden. Dit gebeurt namelijk allemaal automatisch en realtime. PM Internet Solutions kan u helpen met het koppelen van kassa software aan uw bestaande webshop. Ook kunnen wij natuurlijk een een volledig nieuwe webshop voor u bouwen met daarin de juiste kassa software.

Features

De kassa software die wij in uw webshop installeren heeft verschillende onmisbare features zoals cross-selling, prijsopties per maat en producten in meerdere artikelgroepen. Deze features zijn natuurlijk voor iedere branche en webwinkel verschillend. Wij zorgen ervoor dat u de features in uw kassa software krijgt die perfect aansluiten bij uw specifieke webshop. U kunt ook het hele assortiment en de voorraad beheren vanuit het kassasysteem. Bovendien is het mogelijk om behalve de afhandeling van nieuwe bestellingen ook de retourzendingen automatisch te regelen. Als u over meerdere shops beschikt, kunt u deze eenvoudig beheren vanuit één systeem. U kunt zelf bepalen welke artikelgroepen, subgroepen of merken zichtbaar moeten zijn in welke webshop. De koppeling met uw webshop is realtime. Dat houdt in dat uw assortiment, artikelgroepen en stamgegevens zoals maatbalken volledig automatisch worden gesynchroniseerd. Zo kunt u eenvoudig in één oogopslag zien hoe uw winkel ervoor staat en wat er eventueel nodig is.

Kassa app

Niet alleen voor webshops maar ook voor horeca en fysieke winkels kan een kassa app een zeer praktische oplossing zijn. Zo kunt u eenvoudig vanaf uw ipad afrekenen met uw klanten. Er kan een pinautomaat en een bonnen-printer aan de app worden gekoppeld en u kunt zelfs het bonnetje naar de klant mailen als dit handiger is. Dit is snel, efficiënt en bovendien milieuvriendelijk omdat u dan helemaal geen papier meer gebruikt. De kassa app kan ook gekoppeld worden aan uw voorraadbeheer en uw boekhouding. Zo heeft u alles overzichtelijk en kunt u eenvoudig via uw tablet of mobiele telefoon alles beheren. Als u interesse heeft in kassa software of een kassa app voor uw bestaande webshop of winkel of u wilt een nieuwe webshop laten bouwen compleet met kassa systeem, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken graag met u de mogelijkheden die voor u het meest interessant zijn.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?