Magento Hosting

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Magento Hosting

Het is voor iedere website belangrijk dat deze op elk moment van de dag goed bereikbaar is. Maar voor een webwinkel is het nog van een groter belang dat deze altijd online is. Wanneer uw webshop namelijk online niet bereikbaar is, heeft dat grote gevolgen voor uw omzet. Een betrouwbare webhosting oplossing is dan ook onmisbaar. PM Internet Solutions kan de hosting, of Magento hosting in het geval van een Magento shop, geheel voor u verzorgen. Wij doen de hosting in zowel kleinschalige als grootschalige omgevingen. En omdat wij van mening zijn dat iedere webhosting oplossing uniek is, werken we niet met standaard pakketten.  Wij kijken graag naar uw unieke Magento shop en bieden u dan een Magento hosting pakket op maat aan. Met de groei van uw Magento shop kan dit pakket uiteraard meegroeien zodat uw Magento hosting altijd up to date is.

Datacentrum

PM Internet Solutions beschikt over diverse servers in het datacentrum en afhankelijk van uw situatie bekijken we graag samen met u welke situatie het beste bij uw bedrijf en bij uw website past. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een gedeelde server een eigen dedicated webserver of zelfs een volledig op maat gemaakt eigen server cluster. Dit hangt geheel af van de grootte van uw Magento webshop en natuurlijk van uw wensen op dit gebied. Daarnaast regelen we binnen de afdeling Network Solutions ook overige zaken graag voor u zoals: domeinnaamregistraties, SSL-certificaten en security audits, eventueel vastgelegd in een SLA. Dat is wel zo veilig. Op deze manier proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen als het om uw Magento webshop gaat. Omdat al onze specialisten in een team samenwerken, zijn de lijnen kort en is de samenwerking optimaal.

Magento Onderhoud

Alles heeft onderhoud nodig, zo ook een Magento webshop. Wij kunnen het onderhoud van uw bestaande Magento shop bij ons onderbrengen en uiteraard onderhouden wij ook graag de Magento shops die we zelf gebouwd hebben. Wij zorgen ervoor dat alle laatste updates gedaan worden en dat uw shop altijd up-to- date en zonder mankementen is. Mocht er een probleem zijn met uw Magento webshop, vinden wij gegarandeerd de oplossing. Daar kunt u op vertrouwen. Met goed onderhoud willen we voorkomen dat er problemen ontstaan met uw webshop want wij begrijpen dat het van het hoogste belang is dat uw webshop altijd bereikbaar is, de juiste snelheid heeft en gebruiksvriendelijk is. Zodat uw klanten 24/7 kunnen kopen in uw magenta webshop. Als u vragen heeft over Magento hosting of over Magento onderhoud kunt u altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Onze Magento specialisten nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om samen met u de mogelijkheden door te nemen. Zo heeft u meteen een helder beeld van wat er kan, wat er nodig is en van wat de kosten zullen worden.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?