Nieuwe website

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Nieuwe website

Als u een nieuwe website wilt voor uw bedrijf of u wilt een geheel nieuwe webshop openen, bent u bij PM Internet Solutions aan het juiste adres. Wij bieden betrouwbare internet oplossingen op maat. Of het nu gaat om een eenvoudige website, intranet, extranet, webwinkel of een complexe webapplicatie op maat, wij hebben alle kennis in huis en ervaring met allerlei systemen. Het openen van een goede webshop begint bij het kaart brengen van uw wensen en uw doel. Wij maken dan samen met u een gedegen plan van aanpak zodat we uw online doelen kunnen realiseren. Er zijn tal van verschillende systemen en technieken om een nieuwe website te bouwen. Op basis van uw wensen in combinatie met onze jarenlange ervaring met deze technieken maken we een keuze voor het systeem dat het beste bij uw bedrijf aansluit.

Website ontwikkelaar

Uiteraard bestaat een website niet alleen uit het technische gedeelte. De bezoeker krijgt voornamelijk te maken met het design en de usability. Hoe makkelijk de website te gebruiken is dus. Het is erg belangrijk dat de site gebruikersvriendelijk is, zodat de bezoeker snel kan vinden wat hij of zij zoekt. Afhankelijk van de doelgroep en onze samen te bepalen strategie komen we tot het juiste design. PM Internet Solutions is een website ontwikkelaar die technisch alle kennis in huis heeft maar ook zeker de usability en het design niet uit het oog verliest. Bij ons gaan al die factoren hand in hand. Ook is het belangrijk dat de website voor u makkelijk te beheren is. Dus dat de site een eenvoudig CMS systeem heeft waar u en uw personeel mee kunnen werken. In het geval van een webwinkel moeten er vaak dagelijks nieuwe producten in de shop worden gezet bijvoorbeeld. Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van een webshop waarin dit zeer eenvoudig is zodat het zo efficiƫnt mogelijk kan gebeuren.

Onderhoud

Als uw nieuwe website eenmaal online is, heeft deze ook regelmatig technisch website onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat alles up-to- date blijft. Internet oplossingen is een wereld die constant in beweging is en wij zijn ervoor om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en deze zo nodig op uw website toe te passen. Bij ons houdt de service niet op bij het opleveren van uw website of webshop. Wij helpen u ook graag met alle aanvullende zaken zoals webhosting, SEO/ SEA, betalingsmethodes, beveiliging en verzendmethodes. Ook geven wij uitgebreide uitleg over het CMS zodat u zelf alle kennis in huis heeft om met uw website aan de slag te gaan en dit ook kunt overbrengen aan uw personeel.

Webhosting

Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw website altijd perfect bereikbaar is door middel van onze webhosting services. Met een slecht bereikbare website loopt u namelijk omzet mis en dit willen we ten allen tijde voorkomen natuurlijk. We kunnen hiervoor kleinschalige maar ook grote geclusterde oplossingen aanbieden. Meer informatie kunt u hierover vinden op onze Network Solutions-pagina.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?