Welkom bij PM IT Solutions

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

web solutions e-commerce solutions mobile solutions network solutions

over ons pm it solutions

welkom bij pm it solutions

Ons fullservice internetkantoor bestaat sinds 2006 en is binnen Europa actief, onze klanten bevinden zich voornamelijk binnen de driehoek Nederland, België, Duitsland.

We zijn gevestigd in het mooie Limburgse Weert, direct gelegen aan het station. Wilt u onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk Weerter vlaai eens geheel vrijblijvend praten over uw internetvraagstuk, neemt u dan contact met ons op!

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze kracht is dat wij het juiste specialismen en goede kwaliteit in huis hebben, tegen een eerlijke prijs. U heeft bij ons altijd één helder aanspreekpunt. Transparantie is voor ons erg belangrijk, onze klanten moeten te allen tijde weten wat er speelt en waar ze aan toe zijn. Tegelijkertijd willen we graag ontzorgen en uw problemen oplossen door het bieden van gave internet oplossingen.

Op het gebied van de ontwikkeling van internettoepassingen kunnen wij veel voor u betekenen. Of het nu gaat om een simpele website, een complex intranet en webshop of wellicht een maatwerkapplicatie in combinatie met een smartphone of smartwatch app, wij kunnen u van dienst zijn. We hebben aantoonbare praktijkervaring bij projecten van zowel kleine als grote organisaties.

Bij al onze oplossingen houden we rekening met de hedendaagse kwaliteitseisen en mogelijkheden van de moderne internettechnieken.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?