Magento Specialist

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Magento Specialist

Als u op zoekt bent naar een Magento specialist bent u bij PM Internet Solutions op het juiste adres. PM Internet Solutions is uw Magento expert en is zowel Magento ontwikkelaar als Magento programmeur. Magento is een veelgebruikt, succesvol en zeer krachtig E-commerce platform. En of het nu gaat om een beginnende webshop of een webshop met honderden orders per dag, in onze optiek is Magento de juiste keuze en kennen onze Magento experts het systeem door en door. Volgens onze Magento experts is Magento het perfecte platform omdat het met u meegroeit. PM Internet Solutions biedt tevens Magento hosting, waardoor u ontwikkeling en hosting bij een partij heeft.

Magento Expert

Magento is het meest populaire webshop systeem van dit moment. Het systeem biedt het complete pakket, van online betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer, facturatie, meertaligheid, meerdere valuta en noem maar op. Magento werd op 31 maart 2008 gelanceerd door Varien en PM Internet Solutions is al fan en specialist van het eerste uur. Inmiddels kent het systeem voor ons geen enkel geheim meer. Magento heeft een open-source / community editie. Voor de echte grote retailers is het ook mogelijk om een enterprise editie te gebruiken. De enterprise editie is in feite voor grote webshops waarvoor een Service Level Agreement (SLA) een must is. Het is voor PM Internet Solutions dagelijkse kost om te bouwen aan webshops, extensies en uitbreidingen aan dit E-commerce platform. Wij zijn Magento expert als het gaat om het implementeren van een bestaand template. Maar ook het bedenken, bouwen en implementeren van een template op maat, is voor ons geen enkel probleem.

Magento Ontwikkelaar

Wij hebben de afgelopen jaren intern veel verschillende bouwstenen ontwikkeld en hierdoor zijn wij in staat om snel en effectief deze bouwstenen te implementeren binnen uw project. Wij zijn in staat om in een korte doorlooptijd een shop op te leveren met uitbreidingen die niet altijd standaard in Magento zitten maar wel in onze bibliotheek beschikbaar zijn. Hierbij kunt u denken aan ERP-oplossingen, POS / Kassa oplossingen maar ook koppelingen met andere systemen en pakketten zoals bijvoorbeeld Exact Online & Copernica.

Magento Advies

Als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn voor uw webshop, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze Magento experts staat u graag te woord om voor u een oplossing op maat te zoeken.

Magento Eindhoven

PM Internet Solutions is gevestigd in Weert. Dit ligt precies tussen Roermond en Eindhoven dus wij uw partner voor Magento in Eindhoven, Roermond en Weert. Uiteraard hebben wij klanten in het hele land, zelfs internationaal en staan we er altijd voor open om ons netwerk te vergroten.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?