TYPO3 Specialist

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

TYPO3

TYPO3 is een gratis open source CMS framework waarmee kleine en grote websites en intranet- oplossingen op maat kunnen worden gemaakt. Een van de voordelen van een Typo 3 website is dat deze door middel van een webbrowser vanaf iedere computer beheerd kan worden. De webredacteur hoeft geen kennis van HTML of programmeer-talen te hebben om te site te kunnen onderhouden. PM Internet Solutions heeft sinds 2006 meer dan 200 TYPO3-projecten succesvol voor onze klanten afgeleverd. Dit systeem kent voor ons weinig geheimen. Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve website of een corporate website of intranet, wij weten hoe we dit moeten aanpakken. Ook het bouwen en ontwikkelen van eventuele TYPO3-extensies aan uw bestaande TYPO3 website kunt u prima aan ons toevertrouwen.

Typo 3 website

Het voordeel van een Typo 3 website is dat deze net zo klein of groot kan worden opgezet als dat u dat wenst of dat nodig is voor uw business. Bovendien is een Typo 3 website of Typo 3 webshop oneindig uit te breiden met content, pagina’s, vormgeving en allerlei modules. Onze programmeurs kunnen daarnaast aanpassingen bouwen op maat zodat u een unieke website heeft met het gebruikersgemak van elke Typo 3 shop. TYPO3 is één van de meest vooraanstaande CMS-en voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties zoals gemeentes, universiteiten en omroepen. Typo3 websites staan ook bekend om de goede vindbaarheid in zoekmachines. Wanneer de TYPO3 site vakkundig is opgezet, wordt uw site gegarandeerd binnen korte tijd uitstekend gevonden via Google. Dit betekent extra veel klanten en bezoekers. Een ander voordeel van TYPO3 is dat het systeem vormgeving, content en techniek van elkaar scheidt. Hierdoor is het mogelijk om iedere gewenste vormgeving toe te passen, die eventueel regelmatig veranderd kan worden. Een TYPO3 website is altijd goed te raadplegen op uw mobiel, zoals iPhone of Android, tablet en iPad, en op uw PC of laptop. Bovendien is TYPO3 een relatief zeer veilig systeem en heeft minder last van veiligheidslekken dan andere CMS-en.

Typo 3 hosting

Buiten het programmeren van uw Typo 3 shop, installeren wij deze ook op speciaal voor TYPO3 ingerichte webservers in ons data centrum. Dit zorgt voor betrouwbare Typo 3 hosting omgeving waar u altijd op kunt vertrouwen. Zo is uw website altijd online en goed bereikbaar. Dat is wel zo’n veilig gevoel.

Service

Als u interesse heeft in Typo 3 hosting of een op maat gemaakte Typo 3 shop, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij beginnen altijd met een goede inventarisatie van uw wensen. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project kan er gekozen worden om een technisch ontwerp (TO) en/of een functioneel ontwerp (FO) op te stellen voor uw project. Wij lichten graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?