TV app maken

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Smart tv

Bijna alle nieuwe tv's die er op de markt komen zijn smart tv's. Een smart tv is verbonden met het internet, zodat je op je tv apps kunt gebruiken om om bijvoorbeeld gemiste tv-programma’s terug te kijken of om online films te kijken. Op een smart tv staan applicaties ofwel 'apps' geïnstalleerd, bijvoorbeeld de YouTube of Netflix- app. Deze tv apps worden bediend met de afstandsbediening. De meeste fabrikanten van smart tv's hebben een eigen selectie apps. En ook de werking van apps kan verschillen tussen fabrikanten. Op alle smart tv's staan muziek apps en sociale media apps, zoals Facebook en Twitter. Maar de meest gebruikte tv apps zijn de apps waarmee je films huurt of waarmee je gemiste tv-programma's kunt kijken.

 

TV apps

Een TV app is niet hetzelfde als een smartwatch app of een smartphone app. TV apps worden speciaal ontwikkeld voor Smart TV. Smart tv is enorm in opkomst. Niet alleen voor particulieren is een smart tv interessant maar vooral ook voor bedrijven en instellingen is het een handige manier om informatie over te brengen. Een smart tv werkt eigenlijk net zoals een tablet of smartphone ook met speciale apps. PM Internet Solutions ontwikkelt ook TV apps voor bedrijven.

TV app

Het laten maken van een tv app heeft vele voordelen. Met een app kun je bijvoorbeeld gericht communiceren met je huidige en potentiële klanten en actuele informatie delen. Een eigen TV app laten bouwen is interessant voor branches zoals scholen, horeca, industrie, zorg, retail, bouw en financiële dienstverlening. Maar ook voor overheden zoals gemeenten is het belangrijk om een tv app te hebben. Als u zich afvraagt of het voor uw bedrijf of instelling belangrijk is om een tv app te hebben of te laten ontwikkelen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Behalve het aanbod van apps, verschillen de besturingssystemen van de televisies. Het besturingssysteem heeft onder andere invloed op hoe het menu eruitziet en hoe snel een app opstart. De grote tv-merken zoals, Samsung, LG, Panasonic en Sony hebben allemaal een eigen smart-tv- systeem.

TV app laten maken

Behalve apps voor smartphones, tablets en smartwatches ontwikkelen wij van PM Internet Solutions ook TV apps. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die TV apps voor uw onderneming hebben en ontwikkelen en bouwen een tv app die ervoor zorgt dat u op de juiste wijze met uw klanten communiceert en uw bedrijf zichtbaar en bereikbaar maakt. Als u met ons hierover wilt brainstormen, nodigen wij u graag uit voor persoonlijk gesprek waarin we het samen over de mogelijkheden van een TV app voor uw bedrijf kunnen hebben.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?