Wordpress Hosting

wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

neem dan vrijblijvend contact met ons op

contact

Wordpress

Wordpress is een opensource CMS-systeem dat zichzelf al jaren heeft bewezen. Wordpress is een van de meest veelzijdige CMS-systemen die er momenteel zijn. We hebben een aantal voordelen van een Wordpress website even voor u op een rij gezet: Wordpress heeft een krachtige SEO functionaliteit Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem Het heeft een ruim aanbod van plug-ins en een breed ondersteunende gebruikersgroep Het is vrij van licentiekosten het is leverancier onafhankelijk PM Internet Solutions verdiept zich al jaren in Wordpress en is uw Wordpress-expert in Limburg en Noord - Brabant. We hebben een team aan Wordpress experts in huis die inmiddels diverse plug- ins hebben ontwikkeld die de functionaliteit van uw website kunnen uitbreiden ten opzichte van een standaard Wordpress website. Wij zijn in staat een hele nieuwe Wordpress website voor u op te zetten en deze helemaal voor u op maat te maken zodat de website aan al uw eisen voldoet. Ook kunnen we uw bestaande Wordpress website aanvullen, veranderen of up-to- date maken. Als u tegen Wordpress vraagstukken aanloopt bij uw bestaande website, kunnen we u altijd helpen om dit op te lossen.

Wordpress hosting

Het is belangrijk dat uw internetapplicatie, website, webshop of app ten allen tijde bereikbaar is. Als uw website niet bereikbaar is, heeft dat namelijk grote gevolgen voor uw omzet. Een betrouwbare webhosting oplossing is dan ook zeer belangrijk. Wij verzorgen de Wordpress hosting in zowel kleinschalige als grootschalig omgevingen voor u. Bij PM Internet Solutions zijn we van mening dat iedere webhosting oplossing uniek is en werken daarom niet met standaard pakketten.  In het datacentrum beschikken wij over diverse servers en afhankelijk van uw situatie bekijken we graag samen met u welke vorm van Wordpress hosting het beste bij u en uw website past. Dit kan zijn in de vorm van een gedeelde server een eigen dedicated webserver of zelfs een volledig op maat gemaakt server cluster.

Service

Wij geloven erin dat u zich volledig op uw business, uw webwinkel of bedrijf, moet kunnen richten. Wij willen u op het gebied van internet daarom zoveel mogelijk ‘ontzorgen’. We kunnen dus alles op het gebied van internet voor u uit handen nemen. Niet alleen het bouwen en onderhouden van uw website, maar ook het regelen van zaken zoals domeinregistraties, SSL-certificaten en security audits doen we graag voor u. Eventueel kan dit worden vastgelegd in een SLA. Binnen de afdeling Network Solutions staan we voor oplossingen. Als u interesse heeft in een Wordpress site, Wordpress hosting of als vragen heeft op dit gebied kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

afspraak
maken?

liever dat wij contact opnemen?